понеделник, 15 април 2013 г.

Wet n Wild - Fast Dry

Здравейте, момичета :)

Вече времето е хубаво, идва лятото.. и е подходящо да се носят по-цветни, ярки и свежи цветове. Ето пример за такъв цвят - лакът за нокти The Wonder Yellows (E224C) от серията Fast Dry на Wet N Wild в прекрасен перлено жълт цвят.


Лаковете от серията Fast Dry както от името си подсказват изсъхват много бързо - за около 60 секунди (дори по - малко) всеки отделен пласт. Предлагат се в много интересни цветове - може да ги разгледате ето ТУК...и са на достъпна цена - 5,90лв./бр. Специално този златисто-жълт цвят е доста наситен, но за най - добър резултат и плътно покритие е необходимо да се нанесат 3 тънки слоя. Съдържанието (13,5мл.) е леко воднисто, а с четката - средна по големина и доста плътна, нанасянето на лака става лесно и равномерно.

Ръката на една приятелка
Ръката на една приятелка
На слънце красотата на лака изпъква още повече.



 Следващия лак който ще Ви покажа отново е от серията Fast Dry в цвят Gray's Anatomy (E237C).
Течността е с една идея по - водниста от 'The Wonder Yellows'... и за идеално покритие тук са нужни минимум 3 пласта.


 От дълго време исках точно такъв лак. Цветът е много интересен - в зависимост от светлината се променя. Може да бъде зелен, лилав... горе-долу успешно съм заснела цветовете..така че няма какво повече да кажа.. снимките говорят достатъчно :) 




* съжалявам за състоянието на ноктите ми. :) 



Оценка: 6/6
Не съм особено компетентна в тази област, но нямам никакви забележки относно лаковете. За първи път ползвам продукти на тази фирма (но няма да бъде последен) и останах очарована... страхотно качество, разнообразни цветове... и достъпни цени. Като трайност - издържат около 3-4 дена. : ) Ще си запълня колекцията и с останалите цветове. Горещо препоръчвам!

UPDATE: Вчера се видях с момичето на което съм поставила по - горе снимка на ръцете и. Аз я налакирах преди седмица и вчера като я видях.. лака си беше същия както и в началото.. дори и малко не беше започнал да се бели. Но явно това си зависи от самата плочка на нокътя - дали е мазна или не, тъй като на моите нокти както споменах лака ми издържа около 3 дни. 

 ♥

Тези лакове ми бяха любезно предоставени от Интелфарм ООД, представител на марката Wet n Wild за България. Може да посетите Фейсбук страницата им като кликнете ТУК. Очаквайте в следващите ми публикации да Ви покажа и други продукти на марката.

А Вие ползвали ли сте нещо на Wet N Wild?




Betty Silver ♥