събота, 9 юли 2016 г.

DON'T LOOK AT ME / Lush

Новата ми любима свежа маска от Lush. Доста се колебаех дали да не си взема шоколадовата - Cupcake, тъй като обожавам шоколад, но Don't look at me е за комбинирана кожа каквато е и моята и прецених, че това е по - правилния избор.




Тази прекрасна маска подхранва лицето, почиства го в дълбочина, прави го по - сияйно и много много меко на допир. Още след първото нанасяне усетих кожата си хидратирана, видимо беше по-чиста и избистрена.
Консистенцията на продукта е сравнително гъста (не се разтича) и с частички (до колкото разбрах са от ориз), които са малко груби според мен. Лесно и равномерно се нанася върху кожата. Хубавото е, че освен като маска може да се използва и като скраб. След като изчакате маската да изсъхне (10-15мин.) и преди да я отмиете може нежно да ексфолирате кожата.
В състава си съдържа каолин, пресен органичен лимонов сок (изсветляване и тонизиране), органично рициново масло, масло от муру-муру (прави кожата мека и подпомага задържането на влагата; ако ви е интересно прочетете в интернет за приложенията и свойствата на това масло - доста са), масло от грейпфрут и нероли. Аромата е много е приятен, цитрусов - отпускащ, освежаващ и успокояващ. И тъй като маската е прясна, съответно има и доста по - кратък срок на годност. Аз я закупих в началото на този месец, а срока и е до 17. Също така трябва да се съхранява и в хладилник.
Цената е 19,90лв за 75g.




DON'T LOOK AT ME :D





Останах отново доволна от Lush. Почти всички продукти съм изпробвала и един единствено не ми хареса и това е шампоана за пърхот Soak and Float (при мен не действа, при друг може да има ефект), но няма да изпадам в подробности - ще го оставя за друга публикация. 
За тези които не знаят, ако занесете в Lush 5 празни кутийки от техни продукти може да се сдобиете безплатно с една прясна маска. Вече имам събрани поне 10 и следващата която ще изпробвам е Cupcake. :)
Вие изпробвали ли сте някоя от маските им за лице и доволни ли сте?








Няма коментари:

Публикуване на коментар